Bij kinderopvang villa kakelbont weer fijn buiten spelen

Niets is zo veranderlijker als het weer, daar zijn we bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo wel weer achter gekomen deze week.

Nog niet zo lang geleden konden de kinderen van de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s met de slee spelen in de sneeuw. Toen was het erg koud en moest iedereen handschoenen en de sjaal en muts hebben tijdens het buiten spelen. Sinds afgelopen weekend is het weer veranderd en is de lente in aantocht.

De kinderen konden heerlijk genieten van het mooie weer en wat langer buiten spelen dan de afgelopen weken toen het zo koud was. De zandbak kon weer open voor alle kinderen van kinderopvang villa kakelbont in Venlo zodat ze weer taartjes konden bakken.

Het was heerlijk voor alle kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont om in de zandbak te spelen. Op deze manier leren de kinderen ook in de buitenlucht om speelgoed te delen met elkaar en om samen te spelen. De sociale ontwikkeling wordt op deze manier evengoed gestimuleerd.

Behalve het spelen in de zandbak kunnen de kinderen van kinderopvang villa kakelbont buiten spelen met fietsen, scooters en andere voertuigen. Dit is goed voor de motorische ontwikkeling. Bij kinderopvang villa kakelbont zijn we blij dat het lekkere lenteweer eraan komt en hopelijk blijft dat voorlopig wel, met af en toe een regenbui erbij zodat de kinderen nog wat regenactiviteiten kunnen doen tijdens hun thema “regen”?

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan