Thema Regen bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo

Vanaf deze week hebben we bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo een nieuw thema. Bij het thema “regen” zullen we de komende weken weer veel leuke nieuwe activiteiten gaan doen met de kinderen van de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s.

De activiteiten die we gaan uitvoeren zijn onder andere dat de kinderen in de plassen mogen stampen met de regenlaarzen, liedjes zingen over de regen, regendruppels maken en veel verhalen lezen over regen enz. Er komen weer leuke activiteiten aan voor alle kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont!

Iedere dag gaan we bij de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont het weer bespreken als we aan tafel zitten. Wat zien de kinderen als ze naar buiten kijken. Zien ze of het regent of dat de zon schijnt? Is het donker buiten of licht? Op die manier kunnen we de kinderen leren om te kijken hoe het weer is.

Voor de allerkleinste kinderen, de baby’s, van kinderopvang villa kakelbont zijn er ook activiteiten die gedaan kunnen worden om ze kennis te laten maken met het thema ” regen”. Ze kunnen regendruppels voelen als het buiten regent of geluiden laten horen van regendruppels op het raam. Zo zijn er voor alle leeftijden activiteiten die ze in hun eigen ontwikkeling kunnen laten kennismaken met het thema.

Het worden weer leuke en leerzame weken bij kinderopvang villa kakelbont met het nieuwe thema!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan