Bij Kinderverblijf Villa Kakelbont is laatste week thema “regen”

De afgelopen weken hadden we bij kinderdagverblijf villa kakelbont het thema “regen”. Helaas was het vaak nog erg mooi/ warm en weinig regen te zien dus de juffies op de 3 groepen moesten soms een beetje creatief zijn tijdens dit thema zoals zelf voor regen zorgen.

De kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben evengoed hele leuke activiteiten kunnen uitvoeren met dit thema en hele leuke knutselwerkjes gemaakt. De knutselwerkjes mogen aan het einde van het thema mee naar huis zodat de papa’s en mama’s hun creatie kunnen zien en ophangen.

Bij de tommy’s en annika’s hebben ze vaker al wat moeilijkere werkjes, wat meer uitdaging voor de 3jarige kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont. De werkjes zijn wat moeilijkere om mee naar huis te kunnen nemen en daarom knippen we hier een foto van om naar de ouders door te sturen zodat ze toch kunnen zien wat hun zoon of dochter al voor knappe moeilijke werkjes kan maken.

De afgelopen week konden ze bij de tommy’s en annika’s met de kralenplank een wolkje met regen maken. Dat was wel een moeilijk werkje hoor want ze moesten eerst kijken welke kleur kraal ze nodig hadden, daarna ook nog kijken op welke plek het kraaltje hoort te staan en op deze manier verder. Dit is goed voor de fijne motoriek(pincetgreep)van de 3jarige kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont maar ook voor de rekenprikkels want ze leren tellen op welk plekje de kraal moet komen.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan