Helpende handjes bij Kinderdagverbijf Villa Kakelbont in Venlo

De kinderen bij kinderdagverblijf villa kakelbont vinden het vooral leuk om de juffies te helpen met van alles zoals een tafel dekken met boterhammen eten, mee fruit schillen zoals een mandarijn of banaan, poetsen op de groep enz.

Bij de langkousjes mochten de kakelbontjes helpen met fruithapjes geven aan de poppen. Maar een leeg bakje met een lepel erin is net iets minder leuk als dat er echt een fruithapje in zou zitten…

Voor deze keer kregen ze een klein beetje echt fruit in hun bakje en mochten ze de poppen een fruithap geven. Het oefenen van het geven van een fruithap is niet alleen een leuke activiteit maar ook goed voor de fijne motoriek van de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont en de hand mond coördinatie.

Nadat de poppen een heerlijke fruithap hadden gegeten waren ze natuurlijk wel vies geworden van het fruit. De kinderen bij kinderdagverblijf villa kakelbont mochten nog de pop in bad doen en helemaal schoon maken van al dat fruit eten. Nadat de poppen eindelijk schoon waren moesten ze nog afgedroogd worden en kleren aan. Pfff is wel veel werk om de pop een fruithap te geven maar de kakelbontjes deden het erg goed. Soms hielpen ze elkaar ook als het niet lukte met iets.

De kakelbontjes kunnen zo komen werken bij kinderdagverblijf villa kakelbont want die kunnen ontzettend goed helpen!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan