Bijscholing VVE voor team van Kinderopvang Villa Kakelbont

Afgelopen dinsdagavond heeft het team van kinderopvang villa kakelbont een bijscholing gehad over de VVE cursus. Een paar jaar geleden heeft het team deze cursus gevolgd en iedereen heeft een diploma gehaald. De cursus moet herhaalt blijven zodat het team van kinderopvang villa kakelbont zich kan blijven ontwikkelen.

In de herhalingscursus wordt met het team van kinderopvang villa kakelbont besproken hoe we de afgelopen jaren aan de slag zijn gegaan met Puk en waar nog kansen gegrepen en gecreĆ«erd kunnen worden. Waar lopen we als team bij de nilssons, langkousjes en de tommy’s en annika’s tegenaan tijdens het uitvoeren van de thema’s van Puk?

Op deze manier kunnen de groepen onderling even rustig met elkaar brainstormen over hoe het op iedere groep gaat met de thema’s en het uitvoeren. Onder werktijd is dit lastig omdat we dan voor de kakelbontjes moeten zorgen. Vandaar dat het dan prettig kan zijn dat dit tijdens de cursus besproken kan worden en dat we elkaar tips kunnen geven.

Tijdens de cursus hebben we een nieuw thema voor de kakelbontjes meegekregen om uit te voeren voor volgend jaar; “ik ben een kunstenaar”. We zijn als team van kinderopvang villa kakelbont heel benieuwd en kunnen niet wachten om hiermee aan de slag te gaan!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan