Ontdekken in de exploratiebak bij kinderopvang villa kakelbont

Tijdens het thema sinterklaas is er weer nieuw materiaal in de exploratiebak gedaan voor de kinderen van kinderopvang villa kakelbont om te ontdekken.

Bij het thema van sinterklaas staat vooral centraal dat er cadeautjes komen want voor kinderen is dit herkenbaar en hoort dit bij sinterklaas en piet. Bij kinderopvang villa kakelbont benoemen we geen zwarte piet maar alleen piet voor de kinderen van de nilssons, langkousjes en de tommy’s en annika’s.

Zeg je cadeautjes dan zeg je ook inpakpapier en wat is er nu leuker voor de jongste kinderen van kinderopvang villa kakelbont om te spelen met het inpakpapier. Het papier maakt geluid als je eraan voelt en het papier kan ook kleiner gemaakt worden door dit op te proppen zodat het kleiner wordt enz. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om het inpakpapier te ontdekken voor de kinderen van kinderopvang villa kakelbont. Vandaar dat er binnen dit thema ervoor gekozen is om het inpakpapier in de exploratiebak te stoppen zodat de kakelbontjes dit kunnen ontdekken.

De oudere kinderen van kinderopvang villa kakelbont mogen zelfs proberen om met het inpakpapier te helpen om cadeautjes in te pakken. Dan is er wat meer uitdaging voor de oudere kinderen behalve het eraan voelen en dit inpakpapier te ontdekken.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan