Bios bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

IMG-20170915-WA0007

Afgelopen tijd zijn er dagen geweest dat het heel veel heeft geregend en dus ook bij kinderdagverblijf villa kakelbont hebben de kinderen veel binnen moeten spelen. Gelukkig hebben de juffies altijd hele goede ideeën dus hier was ook weer een oplossing voor!

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten een filmpje kijken net zoals in een bioscoop. De kinderen van de tommy’s en annika’s mochten gezellig aan de de tafel blijven zitten om zo beter te kunnen kijken naar de televisie. En bij een filmpje hoort natuurlijk ook iets lekkers….. hmmmm de kinderen konden heerlijk smullen van de popcorn en de limonade.

IMG-20170808-WA0024

Bij de groep van de nilssons konden de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont eens lekker chillen in de bios. Wat zitzakken op de grond en kijken naar brandweerman sam. Puk vond het ook heel leuk om met de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont naar de film te kijken.

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont vinden het helemaal niet zo erg dat het buiten regent, ze hebben het heel fijn binnen 🙂

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan