Kabouter bim lezen bij kinderdagverblijf villa kakelbont

IMG-20170906-WA0005

Bij ieder thema staat er ook een verhaal centraal. Bij dit thema krijgen de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont het verhaaltje over kabouter bim te horen. Eerst wordt dit verhaal interactief voorgelezen, met kabouterpoppetjes erbij enz. De kinderen vonden dit verhaaltje heel interessant en dit thema leeft ook heel erg bij de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont. Dit merken we doordat de kinderen heel enthousiast zijn over de activiteiten en ook heel erg bezig zijn met groter en kleiner.

De plaatjes van het verhaaltje hebben we uitgeprint en opgehangen in de themahoek. Op deze manier kunnen de kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont zelf de plaatjes bekijken als ze dit willen. Samen met de juffie kunnen de oudere kindjes van kinderdagverblijf villa kakelbont het verhaal zelfs al een beetje navertellen. De jongere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont proberen al echt woordjes te herhalen of wijzen op het plaatje dingen aan die ze willen laten zien. Bij deze activiteit wordt de taalontwikkeling gestimuleerd en leren de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont heel veel nieuwe woordjes.

Verhaaltje lezen vinden alle kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont wel leuk en al helemaal als ze de plaatjes kunnen zien!

IMG-20170912-WA0004

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont kregen ook zelf kabouterpoppetjes op hun handen waar ze mee konden spelen, zo konden ze het verhaaltje nog meer naspelen….

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan