Biosmiddagje met het warme weer bij Kinderdagverblijf Villa Kakelbont

Met die extreem warme temperaturen buiten, zijn de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont lekker binnen aan het spelen. De ochtend kunnen alle 3 de groepen nog wel lekker buiten spelen, want dan is het nog niet heel erg warm.

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont is het belangrijk om goed te kijken naar het weer want met het extreem warme weer is het belangrijk om de kinderen dan binnen te laten spelen en de airco aan te zetten. De airco mag maar 5 graden verschillen met buiten maar de meiden van kinderdagverblijf villa kakelbont letten er ook goed op dat de temperatuur verschillen niet te hoog zijn. En ze krijgen ook extra vaak water aangeboden want dan is het nog belangrijker om goed te drinken.

Bij de nilssons van kinderdagverblijf villa kakelbont hadden ze een ander heel leuk idee om binnen te doen met dit warme weer: filmpje kijken!

Eerst even de huishoek omgebouwd tot een bioscoop en lekkere zitzakken neergelegd voor de kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont. Maar wat hoort er nog meer bij als je de huishoek veranderd in een bioscoop? Popcorn natuurlijk…

De kakelbontjes mochten kijken hoe er eerst popcorn werd gemaakt met de popcornmachine van mais die in de machine werd gedaan. En daarna mochten ze eerst allemaal proeven of de popcorn wel lekker genoeg was voordat ze een film konden uitzoeken.

De nilssons van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben daarna heerlijk met hun eigen zakje popcorn op de zitzak een leuke film gekeken, dit was beter te doen dan buiten spelen met het hele warme weer 🙂

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan