Laatste week van het thema oef wat warm bij Kinderdagverblijf Villa Kakelbont

Vorige week was alweer de laatste week van het thema oef wat warm bij kinderdagverblijf villa kakelbont. Het thema paste ook precies bij het weer in Venlo want het was ook nog lang echt warm geweest hier.

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont hebben we veel leuke activiteiten gedaan rond dit thema op alle 3 de groepen.

We hadden een ijsjeswinkel waar de kinderen ijsjes aan elkaar konden verkopen of geven. Vooral de oudere kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont vonden het heel leuk om fantasievol te spelen in de ijsjeswinkel en de jongere kinderen vonden het heel leuk om toe te kijken of om dit daarna proberen na te spelen.

Er werden ook hele mooie ijsjes geschminkt op de gezichten van de kinderen (en juffies)

Puk heeft een paar hele leuke weken gehad met het thema oef wat warm en heel erg veel ijsjes gegeten natuurlijk. Er werd ook veel met water gespeeld bij kinderdagverblijf villa kakelbont met dit warme weer, dat was natuurlijk ook hele leuk voor de kinderen en voor puk. Met water konden de kinderen van de langkousjes bij kinderdagverblijf villa kakelbont ook ontdekken welk speelgoed bleef drijven en speelgoed ging zinken naar bodem. Dat was leuk om te zien wat er met verschillende soorten materialen kon gebeuren in het water.

 

Puk gaat even een weekje uitrusten voordat het nieuwe thema alweer begint…

 

 

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan