In de buitenlucht spelen bij Kidnerdagverblijf Villa Kakelbont

De afgelopen weken hebben de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont veel uitjes gehad buiten het kinderdagverblijf. Iedere keer was het alleen een verrassing met welk vervoersmiddel ze zouden gaan. Was het een stukje wandelen met de grote witte bolderwagen of mochten de kakelbontjes in de bakfiets? Eigenlijk maakte het niks uit voor de langkousjes, nilssons en tommy’s en annika’s want alle uitjes buiten kakelbont zijn leuk.

Met de bakfiets ga je wel net wat eerder verder weg van kinderdagverblijf villa kakelbont zoals naar een speeltuin in Venlo Zuid, onderweg kun je heel veel tegenkomen. De langkousjes kwamen allemaal eendjes tegen onderweg, dit was leuk om even te zien. Alleen jammer dat dit niet van tevoren al bekend was, anders hadden de kakelbontjes brood mee kunnen nemen voor de eendjes.

 

Er werd ook geregeld naar de teletubbieberg gewandeld in de buurt. Hier konden de kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont de berg omhoog lopen en weer van de berg omlaag rennen.

 

 

De speeltuin in de straat van kinderdagverblijf villa kakelbont was lekker dichtbij, hier gingen de kakelbontjes regelmatig naartoe om bijvoorbeeld even lekker te schommelen. Dit stukje konden ze goed lopen en sommige jongere kinderen konden ook al heel goed dat stukje lopen!

 

 

 

Met de bakfiets kon je ook naar de kinderboerderij fietsen, hier zijn de nilssons en langkousjes geweest. Omdat het toch net iets verder was van kinderdagverblijf villa kakelbont, werd dit gecombineerd met boterhammen eten op de kinderboerderij.

Uitjes zijn altijd een groot feest voor de kakelbontjes!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan