Cadeautjes krijgen bij kinderdagverblijf villa kakelbont

IMG-20171129-WA0005

Deze week hebben we bezoek gekregen van zwarte piet! Zwarte piet wist de weg naar kinderdagverblijf villa kakelbont goed te vinden en had zelfs cadeautjes meegenomen voor de kakelbontjes. Alleen was het wel jammer dat zwarte piet niet binnen kon komen bij kinderdagverblijf villa kakelbont want hij had het heel druk. Zodra de kinderen bij de deur kwamen, was zwarte piet alweer weg 🙁

Maar de zak met al die cadeautjes maakte natuurlijk wel veel goed voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont, Snel de zak maar mee naar binnen nemen want iedereen wilt wel weten wat er in de cadeautjes zit. En er staan zelfs de namen van de kinderen op de cadeautjes dus ieder kakelbontje krijgt ook nog een eigen cadeautje om mee naar huis te nemen. Het uitpakken is voor elke doelgroep ook anders, de oudste kinderen scheuren het nog net niet binnen 2 sec eraf, de jongere kinderen doen er iets langer over maar willen wel zelf het cadeautje uitpakken. De dreumes kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont vinden het nog iets moeilijker en hebben hulp met hebt begin nodig van het uitpakken of zelfs helemaal, en de baby’s vinden het cadeaupapier veel interessanter dan het cadeautje zelf. Maar alle kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zijn super blij met hun cadeautje!

 

IMG-20171128-WA0002

Zwarte piet had niet alleen voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont een persoonlijk cadeau maar ook cadeautjes voor op de groepen zelf. De langkousjes, nilssons en de tommy’s en annika’s zijn allemaal flink verwend met al dat nieuw speelgoed!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan