Verlanglijstjes bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

IMG-20171121-WA0012

Aangezien sinterklaas en zwarte piet weer in Nederland zijn, is het wel belangrijk dat ze precies weten welke cadeautjes de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont willen. Daarom zijn de kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont verlanglijstjes gaan maken voor sinterklaas.

Eerst krijgen ze het grote speelboek waar heel veel speelgoed in staat voor alle leeftijden van de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont, hier mogen ze in kijken of er speelgoed in staat wat ze leuk vinden om te krijgen van sinterklaas. Als de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont weten wat ze op de zak willen plakken voor het verlanglijstje, mogen ze dit zelf proberen uit te knippen en op te plakken. De oudere kinderen  van kinderdagverblijf villa kakelbont leren op deze manier ook meteen de fijne motoriek door zelf proberen te knippen.

Sommige kakelbontjes knippen hierdoor de helft van het plaatje zodat het niet helemaal goed zichtbaar is, maar het is zeker dat sinterklaas precies weet welk speelgoed er met dat plaatje wordt bedoeld 😉

De jongere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mogen natuurlijk ook een verlanglijstje maken maar knippen met een schaar vinden de juffies net iets te spannend voor deze kakelbontjes. Daarom mogen ze de plaatjes aanwijzen en knipt de juffie van kinderdagverblijf villa kakelbont dit plaatje uit en plakt die op de zak.

Hopelijk kan de sint de verlanglijstjes van de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont heel goed zien en krijgen ze deze cadeautjes ook 🙂

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan