Coco kan het! bij Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo

Vanaf vorige week woensdag stond het kinderboek van coco kan het! centraal bij kinderopvang villa kakelbont. Het verhaal is al heel veel voorgelezen aan de kinderen en er zit een handpoppetje bij van coco zodat dit zichtbaar is voor de kinderen van de nilssons, langkousjes en de tommy’s en annika’s bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo.

Er zijn heel veel leuke knutselwerkjes gemaakt van coco, de oudste kakelbontjes maar ook de jongste kakelbontjes hebben we betrokken bij dit leuke leesboek.

De baby’s mochten voelen en ontdekken aan coco de handpop. Er werd benoemd dat dit coco is en dat hij het kan, zoals in het boek van coco kan het!

Ook mochten ze helpen met knutselen, er werden bordjes klaargezet waar de verf al zal op de snavel, lichaam enz van coco. Daarna kwam er plastic overheen en mochten ze met de verf spelen zonder vieze handen te krijgen van de verf. Het plastic was voor de baby’s van kinderopvang villa kakelbont net zo interessant als de verf.

 

De knutselwerkjes zagen er erg leuk uit en de oudere kinderen van kinderopvang villa kakelbont mochten zelf bij de coco zijn snavel,  ogen en de vleugels plakken. Dit zijn hele mooie coco’s geworden.

Bij de tommy’s en annika’s  van kinderopvang villa kakelbont werd niet alleen coco gemaakt maar ze mochten een volgelnestje knutselen waar coco in zat, want dat is zijn huis.

Bij kinderopvang villa kakelbont hebben de kinderen goed geluisterd naar het verhaal en zelf coco gemaakt die ze thuis kunnen ophangen. Als de nationale voorleesweek is afgelopen, blijven we uiteraard coco aanbieden net als alle andere boeken die we hebben.

Er is ook een liedje van coco kan het, puk en coco hebben die bij Kinderopvang Villa Kakelbont gezongen en erop gedanst.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan