Puk beter maken bij Kinderopvang Villa Kakelbont

Puk is al heel lang ziek en ligt veel in bed bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo. De kinderen bij de nilssons maken een eigen dekbed met de knutselactiviteit voor Puk waar hij onder ligt. Het ene kindje vindt blauw een mooie kleur voor Puk terwijl een ander kakelbontje geel of groen enz. een mooie kleur vindt. Op deze manier zijn de kinderen met de kleuren bezig en krijgt Puk een mooi gekleurd dekbed waar hij onder ligt. Hopelijk is hij dan snel weer beter want de kinderen van de nilssons, langkousjes en de tommy’s en annika’s willen graag weer met Puk spelen!

Puk is ook naar de dokter geweest. Wat gebeurd er als je naar de dokter gaat? De dokter van kinderopvang villa kakelbont wilde weten hoe lang puk was, of hij nog goed kon kijken met zijn ogen naar de grotere en kleinere plaatjes enz. Puk mocht allemaal testjes doen, de kinderen van kinderopvang villa kakelbont mochten kijken en ook zelf meedoen met de testjes en kijken hoe lang ze zelf waren. Welk kindje was groot en welk kindje was wat kleiner? De allerkleinste was Puk, dat hadden de kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont wel gezien. Ze deden goed mee met de plaatjes en wisten die allemaal te benoemen.

Gelukkig is puk nu weer beter want het volgende thema begint volgende week: Carnaval! Dan kan puk met de kinderen van kinderopvang villa kakelbont toch nog carnaval vieren…

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan