Nieuw thema bij Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo

Ondanks dat we helaas door het coronavirus dit jaar geen carnaval/ vastelaovend (zoals dit in Venlo wordt genoemd) kunnen vieren, willen we bij kinderopvang villa kakelbont in venlo wel dit thema aanbieden aan alle kakelbontjes van de nilssons, langkousjes en de tommy’s en annika’s.

De kinderen krijgen op deze manier toch nog een beetje het gevoel dat het gevierd kan worden. Ze mogen uiteraard verkleed komen naar de nilssons, langkousjes en de tommy’s en annika’s en we hebben op alle 3 de groepen een verkleedwinkel staan waar ze mooie jurken, stoere pakken en pruiken/tasjes enz. kunnen halen en die aantrekken. Ze kunnen geschminkt worden en er wordt een polonaise gelopen op allemaal vastelaovendsmuziek. Bij kinderopvang villa kakelbont maken we er evengoed een feestje van de komende weken…

 

Verder zullen ook tijdens het thema carnaval mooie knutselwerkjes gemaakt worden door alle kakelbontjes en een muziekinstrument geknutseld worden met rijst of macaroni erin zodat die lekker veel geluid kan maken. Uiteraard staat er tijdens ieder thema een leesboek centraal dus ook bij de carnaval zullen we bij kinderopvang villa kakelbont lezen uit het boek van “Anna viert carnaval”.

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan