Creatief met auto’s bij Kinderdagverblijf Villa Kakelbont

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont stimuleren we de kinderen vaak om lekker te ontdekken met verschillende soorten materialen en in hun eigen tempo. Veel jongens spelen graag met de auto’s bij kinderdagverblijf villa kakelbont en kunnen zich er uren mee vermaken. Vaak mogen ze dan in kleine groepjes in de grondbox spelen met de auto’s en de fantasie die ze kunnen gebruiken. Op deze manier worden ze niet afgeleid door de jongere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont.

Maar met de auto’s kunnen de kakelbontjes nog meer doen dan alleen maar spelen met de garage en rond rijden op de grond. De auto’s hebben wielen dus er kan vooral mee gereden worden maar wat gebeurd er als er verf onder de wielen van de auto’s zit? Blijft de verf er op zitten? en hoe ziet dat eruit op een blaadje?

De kinderen van de langkousjes bij kinderdagverblijf villa kakelbont mochten met de autowielen door de verf en daarna met de auto’s op een blaadje rijden. Wat cool zeg, allemaal gekleurde wielen en overal bandensporen op het blaadje. Allemaal echte kunstwerkjes worden er gemaakt. Op deze manier wordt ook de fijne motoriek gestimuleerd. dit is niet alleen maar ontdekken en lekker spelen. Vaak kijken de juffies ook naar de verschillende leergebieden van de kinderen bij kinderdagverblijf villa kakelbont.

Voor de kakelbontjes is het belangrijk dat ze lekker kunnen spelen, ontdekken en ontwikkelen door verschillende activiteiten die we op alle 3 de groepen aanbieden bij kinderdagverblijf villa kakelbont.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan