Opa’s en oma’s op bezoek bij Kinderdagverblijf Villa Kakelbont in Venlo

Deze week is de afsluiting van het thema “ik en mijn familie”. De afgelopen weken zijn we bij kinderdagverblijf villa kakelbont veel bezig geweest over de familie van de kakelbontjes en wie er allemaal horen bij een familie.

Wat is er dan leuker om dit thema af te sluiten met familieleden die op bezoek kunnen komen, dat ze kunnen kijken hoe de kakelbontjes bij kinderdagverblijf villa kakelbont spelen. Ieder jaar organiseren we bij kinderdagverblijf villa kakelbont een opa en oma ochtend, dit kunnen we mooi combineren met dit thema. Het belangrijkste van deze ochtend is, dat de opa’s en oma’s kunnen zien wat hun kleinkind bij kinderdagverblijf villa kakelbont allemaal doet. De groep kunnen ze zien waar hun kleinkind speelt en de verschillende soorten hoeken/ materialen die er op de groep aanwezig zijn. De juffies kunnen de opa’s en oma’s ook uitleg geven over de dagindeling, de thema’s enz.

Vooraf konden opa’s en oma’s zich opgeven om naar de opa en oma ochtend te komen bij kinderdagverblijf villa kakelbont, er zat wel een maximaal aan want anders zou het te druk worden als alle opa’s en oma’s zouden komen van de kakelbontjes 😉

De opa’s en oma;s die zich deze week hebben opgeven, bedankt dat jullie zijn geweest en hopelijk hebben jullie een leuke ochtend gehad bij kinderdagverblijf villa kakelbont!

Vanwege privacyredenen hebben we helaas geen foto’s die we kunnen publiceren op deze pagina. De ouders hebben wel privé foto’s gekregen van deze leuke ochtend met de opa’s en oma’s en hun kind.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan