Relaxtijd bij Kinderdagverblijf Villa Kakelbont

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben het altijd heel erg druk met spelen op de groepen, soms is het ook fijn om een relax moment te hebben. Dan worden ze wat rustiger en kunnen ze daarna weer alle energie gebruiken om verder te spelen.

Bij de tommy’s en annika’s hebben de kakelbontjes al veel werkjes en een kiesbord wat ze iedere dag doen. Daar zijn de activiteiten meer gericht op de schoolse werkjes omdat de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont na het 3+ groepje naar school gaan. Op deze manier kunnen ze al een beetje wennen aan de grote school. Maar ondanks dat ze het druk hebben met de moeilijke werkjes, is er vaak ook behoefte aan een rustmoment.

Wat is er leuker dan lekker met popcorn een filmpje kijken! De tommy’s en annika’s van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten eerst mee de popcorn maken, kijken hoe dit gebeurd van mais naar popcorn. Daarna lekker een filmpje op de televisie en met de popcorn smikkelend de film kijken. Wat een bofkontjes waren de tommy’s en annika’s toch.

Film kijken met popcorn wordt op alle 3 de groepen van kinderdagverblijf villa kakelbont wel eens gedaan, soms mogen ze een klein beetje verwend worden na al dat harde werken (lees: spelen op de groepen) .

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan