Creativiteit bij kinderdagverblijf villa kakelbont

Bij ieder thema zit ook een knutselactiviteit. Bij het thema “ik en mijn familie” worden er fotolijstjes gemaakt. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten allemaal foto’s van thuis meenemen en die hangen op de 3 groepen zodat iedereen kan zien wie er bij de familie hoort. Maar hebben de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont thuis ook foto’s hangen of staan? En staan of hangen ze dan los of zit hier een fotolijstje omheen? Wat is een fotolijstje en wat kun je ermee?

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mogen zelf weten hoe ze het fotolijstje gaan versieren, willen ze verven of willen ze plakken? En waar willen ze in het fotolijstje knutselen, in de hoekjes of midden op het blaadje? Wij van team kinderdagverblijf villa kakelbont vinden het heel belangrijk dat de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hun eigen creativiteit ontwikkelen tijdens het knutselen. Als wij gaan vertellen op welke manier de kinderen moeten knutselen of waar ze iets moeten plakken dan krijgen ze geen ruimte of tijd voor eigen idee├źn. Daarom laten we ze vaak zelf ontdekken wat ze allemaal kunnen doen met verschillende materialen om te knutselen.

In het geknutselde fotolijstje komen hele mooie foto’s te zitten van de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont maar vanwege privacy kunnen we het eindresultaat niet laten zien op deze site.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan