Dansen bij Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo

Puk heeft er al heel veel zin in, om vastelaovend te vieren bij Kinderopvang Villa Kakelbont. Hij is verkleed gekomen als clown met een hoedje en rode neus.

Puk houdt van dansen en bewegen. Iedere dag gaan alle kinderen van de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont dansen en bewegen op kindermuziek met bepaalde dansjes zoals op de wielen van de bus, superman van bollo, hoofd schouders knie en teen enz. Op deze manier zijn ze met de motorische ontwikkeling bezig en lekker aan het bewegen.

Vanwege de vastelaovend wordt er nu veel vastelaovendsmuziek gedraaid bij Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo. Kunnen de kakelbontjes zich verkleden, schminken en dansen bij de nilssons, langkousjes en Tommy’s en annika’s. Wat een feest is het!!!

Puk is heel blij dat alle kinderen vanaf volgende week weer mogen komen spelen en ook vastelaovend kunnen vieren bij Kinderopvang Villa Kakelbont. Uiteraard zijn ook alle juffies blij dat alle kinderen weer mogen komen spelen want we hebben de kinderen gemist die niet mochten/kwamen spelen tijdens de noodopvang.

Voor alle kakelbontjes heeft Rachel een boekje van dikkie dik met knuffels gehaald, de kinderen die kwamen spelen kregen dit mee naar huis en de kakelbontjes die niet zijn geweest de afgelopen weken bij Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo kregen die persoonlijk van Rachel thuisbezorgd.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan