Vastelaovend bij Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo

Ondanks dat we dit jaar geen vastelaovend kunnen vieren in Venlo dit jaar, vieren we dit wel bij kinderopvang villa kakelbont!

De kakelbontjes van de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s mogen verkleed komen maar we hebben op alle 3 de groepen ook een verkleedwinkel waar ze zich kunnen verkleden als een prinses,ridder, clown enz.

We hebben verschillende maten verkleedkleren dus er kan door de oudere kinderen gekeken worden of iets past of dat ze daar te groot of misschien zelfs te klein voor zijn. Ze kunnen dan proberen om zichzelf de kleren aan te trekken of elkaar te helpen. Bij kinderopvang villa kakelbont zijn ze dan meteen met de ontwikkeling bezig terwijl ze spelen in de verkleedwinkel.

De verkleedwinkel is voor alle leeftijden van de kinderen van kinderopvang villa kakelbont, voor de oudere kinderen maar ook de allerjongste kinderen kunnen daar spelen en ontdekken met de kleding, hoedjes, maskers enz van de verkleedwinkel.

Behalve het verkleden, is het ook leuk om dan hetzelfde geschminkt te worden als de verkleedkleren die je aan hebt. Bij kinderopvang villa kakelbont zijn er een aantal juffies die goed kunnen schminken en de kinderen zien er dan heel mooi uit als de papa’s of mama’s komen. Helaas kunnen we de geschminkte gezichten niet hier delen vanwege het privacybeleid maar de kakelbontjes zagen er al heel mooi uit.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan