Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo weer normaal open!!!

Vanaf afgelopen maandag mochten alle kinderen van kinderopvang villa kakelbont weer komen spelen! Hier zijn wij als team van kinderopvang villa kakelbont heel erg blij mee natuurlijk. Het voelde als een groot feest dus hebben we er ook een feestje van gemaakt. Bij de ingang hangt een hele mooie boog met allemaal ballonnen en er staat een mooie versierde tafel voor de desinfectie.

Als eerste kregen alle ouders een zakje kruidenthee om de dag goed te beginnen met het werken zonder kinderen erbij ?. Een aantal ouders hadden een bericht gestuurd naar de langkousjes, nilssons of Tommy’s en annika’s om te zeggen dat de thee erg lekker was. Graag gedaan namens team villa kakelbont in Venlo…

De kinderen van de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s mochten op het einde van de dag een mooie gekleurde ballon mee naar huis nemen, een witte/goude/groene of roze, en daar zat een papiertje in. Op het papiertje stond of je de scooter hebt gewonnen of een mooie troostprijs. Spannend hoor, welk kakelbontje van kinderopvang villa kakelbont zal de scooter winnen???

Verder hebben we deze week de kakelbontjes activiteiten aangeboden die met carnaval te maken hebben (ons thema op dit moment) en ingespeeld op de sneeuw die gevallen is. Maar het belangrijkste was deze week vooral dat alle kinderen van kinderopvang villa kakelbont weer fijn konden spelen en alles opnieuw ontdekken.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan