Dierendag bij kinderdagverblijf villa kakelbont

Woensdag 4 okt was het dierendag, op deze dag zijn alle dieren jarig en worden ze extra verwend. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo mochten een knuffel meenemen van thuis ivm dierendag.  Puk had een hondje meegenomen en wilde die aan de kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont laten zien.

IMG-20171004-WA0005 Nadat alle kinderen hadden verteld welk dier ze hadden meegenomen, mochten ze uiteraard ook met de meegebrachte knuffels spelen. Er was ook een kinderboerderij nagemaakt van een exploratietafel. Hier zat zand in en veel boerderijdieren zoals een varken, koe, paard enz. Er stond een huisje bij, een bak met eten en groene blaadjes die de dieren ook heerlijk vonden. Steeds mochten de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont in kleine groepen spelen met de boerderij, de oudere kinderen maakten er ook al een echte rollenspel van en de jongere kinderen waren heel erg aan het ontdekken met allemaal die materialen die er in de bak te vinden waren.

IMG-20171003-WA0013     IMG-20171004-WA0007Er was ook een groepje kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont naar de kinderboerderij geweest, kijken of de dieren daar ook iets lekkers kregen en even een extra knuffel geven 😉 Deze kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont keken hun ogen uit en vonden het heel leuk om de dieren daar allemaal te zien.

IMG-20171004-WA0001

Britt, de stagiaire van de nilssons, had haar huisdier ook meegenomen voor dierendag: Sammie het hamster. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten allemaal kijken naar de hamster en voor de echte stoere kakelbontjes was er ook een moment dat ze de hamster mochten aaien. Sammie was een hele lieve hamster maar was na al die aai momenten wel heel erg moe geworden….

IMG-20171005-WA0006

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan