Thema regen bij kinderdagverblijf villa kakelbont

PhotoGrid_1506706353444 Kinderdagverblijf Villa Kakelbont Venlo

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont zijn we begonnen met een nieuw thema: Regen! De kinderen mogen regenlaarzen, paraplu’s, poncho’s, regenkleren enz meenemen naar kinderdagverblijf villa kakelbont want die kunnen we goed gebruiken voor de activiteiten die we gaan doen.

Tijdens dit thema staat regen centraal, kinderen komen van jongs af aan al in aanraking met regen. In dit thema leren en ontdekken de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont allerlei begrippen die met regen te maken hebben. Ze voelen dat regen nat is, luisteren naar het geluid van de regen, trekken regenkleren aan enz. Iedere dag benoemen we ook wat het weer is buiten, zien ze de zon schijnen? regent het? Zijn er wolken in de lucht? enz. Op deze manier maken we de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont bewust van het thema regen.

De aankomende 6 weken zijn we volop bezig met de regen. En als de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont de regenlaarzen meenemen en als het buiten regent, mogen ze met hun regenlaarzen in de plassen water lopen 🙂

In de komende 6 weken komen ook andere kleine thema’s aan bod zoals woensdag 4 okt dierendag, de week van 9 okt komt de kinderboekenweek erbij en de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont gaan ook lampionnen knutselen voor sintermerte….

Afbeeldingsresultaat voor kinderboekenweek 2017 Kinderdagverblijf Villa Kakelbont Venlo

Het wordt dus een gezellige en drukke tijd voor de kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan