Echte regen voelen bij Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo

De afgelopen tijd viel er weinig regen dus het thema “regen” moest regelmatig op een creatieve manier uitgevoerd worden. Vorige week was er 1 dag dat het heel veel regende, vaak wordt er dan juist niet naar buiten gegaan (omdat het regent) maar nu konden de kinderen van de langkousjes, nilssons en de tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont buiten in de regen spelen.

Wat gebeurd er als het regent en je gaat naar buiten? Blijf je droog of wordt je nat? Wat kun je doen zodat je niet nat wordt? Deze vragen worden vooraf gesteld aan de kinderen bij kinderopvang villa kakelbont zodat er samen nagedacht kan worden over wat er moet gebeuren als het buiten regent.

Voor de kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont was het erg leuk om met de regen buiten te spelen, ze werden gelukkig niet nat want ze kregen een paraplu waar ze onder konden staan. Sommige kinderen van de langkousjes, nilssons en de tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont hadden zelfs eigen regenlaarzen meegenomen dus ze konden in de waterplassen stampen.

Op sommige momenten mochten ze even voelen of de regen minder werd door de paraplu van hun hoofd te halen of met hun hand te voelen buiten de paraplu. Bij kinderopvang villa kakelbont vonden een aantal kinderen het ook leuk om in de regen te spelen zonder paraplu en wilden ze juist een beetje nat worden, in een bepaalde mate was dit goed maar als het te hard regende mocht dit niet.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan