Eendjes in het water bij Kinderopvang villa kakelbont in Venlo

Bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo worden naast de aangeboden activiteiten die met het thema te maken hebben, ook veel activiteiten gedaan die te maken hebben met de periode waar we in zitten. Nu het weer wat beter is en de zon zich meer laat zien, worden er regelmatig activiteiten aangeboden met water erbij. Niet alleen de oudere kinderen van de langkousjes, nilssons en de tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont houden van spelen met water maar de jongste kinderen vinden dit ook heel leuk.

Voor de jongste kinderen is het rond de middag vaak wat rustiger op de groep omdat de oudere kinderen dan rusten of slapen. Op die momenten is er meer ruimte om activiteiten aan te bieden aan deze doelgroep bij de nilssons en de langkousjes. Ze krijgen dan meer de ruimte om zelf te ontdekken.

 

Bij de langkousjes mochten ze met de badeendjes spelen in verschillende kleuren. Omdat het aanbieden van taal belangrijk is worden ook naar de allerkleinste van kinderopvang villa kakelbont veel benoemd zoals de kleuren van de badeendjes, het tellen van de badeendjes enz. Het badje werd gevuld met water waar de eendjes in zaten en de jongste kinderen van kinderopvang villa kakelbont hebben heerlijk gespeeld met het water en de eendjes!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan