In de trein bij kinderopvang villa kakelbont

Voor het thema ik en mijn familie, hebben we bij kinderopvang villa kakelbont deze week als activiteit om met de trein naar opa en oma te gaan (of een ander familielid).

Op de groep van de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont konden er met verschillende stoelen achter elkaar een trein gemaakt worden. Alle kakelbontjes mochten op een stoel zitten en kregen een kaartje in hun hand, vroeger werd er geknipt in het kaartje als je met de trein ergens naartoe ging. Daarna gingen we samen het hebben over waar de trein naartoe zou gaan. Alle kakelbontjes die goed konden praten en met deze activiteit goed mee konden doen, zeiden allemaal wat anders. Dus de trein ging door heel Nederland naar opa’s en oma’s of zelfs naar het strand (met dit warme weer is het strand geen slecht idee)

Vervolgens werd er door conducteur puk in het kaartje geknipt en daarna mochten de kinderen die wilden, om de beurt de conducteur spelen en in de kaartjes knippenĀ  van de andere kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont.

Het was een gezellige treinreis voor de kinderenĀ  van kinderopvang villa kakelbont, hopelijk kunnen ze snel eens met de echte trein ergens naartoe…

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan