EHBO bij Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo

Afgelopen zaterdag heeft het team van kinderopvang villa kakelbont de jaarlijkse EHBO cursus gehad. Normaal gesproken vindt de cursus eerder plaats maar vanwege de corona was dit uitgesteld. Toch blijft het belangrijk om ieder jaar de EHBO te herhalen, vooral het onderdeel met kinderen dus vandaar dat we met aanpassingen toch de cursus nu gevolgd hebben bij kinderopvang villa kakelbont.

Iedereen van het team zat op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en de meiden van de groepen zaten bij elkaar, dus onder andere de dames van de nilssons zaten bij elkaar in de buurt en de dames van de langkousjes zaten bij elkaar in de buurt. Het team van kinderopvang villa kakelbont had mondkapjes op en handschoenen aan. Iedereen had bij hun eigen stoel wat eten en drinken staan zodat er minder gelopen hoefde te worden.

Het verband leggen konden we niet bij elkaar oefenen vanwege de 1,5 meter afstand dus het team van kinderopvang villa kakelbont mocht dit bij zichzelf proberen zodat er evengoed geoefend kon worden. Het reanimeren op de poppen en baby’s konden we wel oefenen alleen zonder de mond op mond beademing. Verder zat er natuurlijk weer veel theorie herhaling en filmpjes tijdens deze cursus zodat het team van kinderopvang villa kakelbont weer even goed opgefrist werd met alle informatie.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan