Handmassage en scheren bij Kinderopvang Villa Kakelbont

Bij de nilssons van kinderopvang villa kakelbont hadden ze deze week een verwendag en mochten de kakelbontjes “papa scheren”. Dit sluit ook meteen aan bij ons huidige thema van “ik en mijn familie”.

De meiden kregen een meidendagje want ze mochten nagellak op en kregen lippenstift. Welke kleuren nagellak zijn er allemaal en welke kleur is mooi op de nagels? Ieder kakelbontje mocht zelf kiezen welke kleur nagellak en welke kleur lippenstift ze wilde. Verder werd er een heerlijke handmassage gegeven voor de kakelbontjes van de nilssons bij kinderopvang villa kakelbont. De vingers werden geteld, ze mochten zelf meesmeren met de lotion en daarna ruiken aan hun eigen hand. Dit was wel lekker verwennen zeg, het ene kindje vond het heerlijk en het andere kindje was vrij snel klaar met de handmassage.

Verder mochten de kinderen oefenen met scheren want papa’s scheren zich meestal thuis bijvoorbeeld hun baard. Er was geen papa bij kinderopvang villa kakelbont aanwezig maar gelukkig zijn de juffies creatief en bedenken ze een andere oplossing hiervoor. Het kakelbontje mocht met scheerschuim in het gezicht alles uitsmeren en daarna met een lepel de scheerschuim eraf halen. De kinderen konden goed oefenen dus de papa’s zullen wel blij zijn want nu hebben ze thuis hulp met scheren 🙂

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan