Filmpje van Puk bij Kinderopvang villa kakelbont

Sinds deze week zijn we bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo begonnen met een nieuw thema: hatsjoe!

Tijdens dit thema staat het ziek zijn van Puk centraal. Hij is verkouden, moet hoesten, voelt warm aan enz. De kinderen van de nilssons, langkousjes en de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont leren om te gaan met iemand die ziek is. Wat moet je doen als puk ziek is? Hoe kun je puk beter maken enz.

Tijdens dit thema worden er veel demonstratiespellen gespeeld en de kakelbontjes kunnen goed kijken wat er gebeurd en dit naspelen. Bij het demonstratiespel van Puk naar bed brengen hadden de kinderen die aanwezig waren goed geholpen.

Nadat het demonstratiespel was afgelopen, gingen de kinderen zelfstandig nog een keer dit naspelen.

Vanwege de lockdown mogen niet alle kinderen komen (wat wij als team van kinderopvang villa kakelbont heel erg jammer vinden) is er een filmpje gemaakt en die naar de ouders gemaild. Op deze manier kunnen de kinderen eventueel thuis doktertje spelen met een knuffel thuis die ziek kan zijn. Op die manier willen we toch alle kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont de activiteit aanbieden.

De meiden van de nilssons, langkousjes en de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont vinden het leuk om dan filmpjes of foto’s te krijgen van de kinderen die thuis met deze activiteit aan de slag gaan. Op die manier zijn we er dan toch een beetje bij.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan