Kinderopvang villa kakelbont in Venlo viert oud op nieuw

Aankomende donderdag is het oudjaarsdag en dit betekent dat we bijna naar het jaar 2021 gaan. Bij kinderopvang villa kakelbont werd hierbij stilgestaan en werden er mooie knutselwerkjes gemaakt om het oude jaar op een leuke manier af te sluiten.

Zo mochten de oudste kinderen van de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont zelf oliebollen knippen van bruine rondjes en die plakken op de schaal waar de oliebollen kunnen liggen. Het zelfstandig leren knippen is goed voor de fijne motoriek, op deze manier kunnen ze het regelmatig oefenen en krijgen ze hier handigheid in. Uiteraard mocht de poedersuiker niet ontbreken en zijn deze oliebollen klaar. Konden we die maar opeten want die zien er super lekker uit!

Verder mochten de kinderen die kwamen spelen bij kinderopvang villa kakelbont zelf vuurwerk maken met verf. Er werd in een wc rol geknipt waardoor die open ging staan, daar mochten de kinderen mee stempelen. Op deze manier leek het dat de kinderen zelf heel mooi vuurwerk hadden gemaakt met veel verschillende soorten kleur.

 

Door al die mooie knutselwerkjes bij kinderopvang villa kakelbont wordt het jaar toch nog een beetje vrolijk afgesloten en hopen we namens team kinderopvang villa kakelbont dat we alle kinderen in 2021 snel weer kunnen ontvangen en dat dit blijft. Tot die tijd heel veel gezondheid gewenst en de beste wensen voor 2021 namens kinderopvang villa kakelbont in Venlo.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan