Gezellige uitjes met kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont gaan we geregeld met de kinderen buiten villa kakelbont spelen. De kakelbontjes vinden het altijd erg gezellig om met de bakfiets/ bolderwagen of lopend ergens naartoe te gaan. Tijdens de uitjes moet er wel gekeken worden naar de leidster-kind ratio. Er mogen maar een aantal kinderen mee qua telling/ leeftijd van de kinderen en niemand mag alleen weg met de kinderen vanwege het 4-ogen principe dus hier moeten de juffies van kinderdagverblijf villa kakelbont vooraf ook rekening mee houden.

Waar gaan de leuke uitjes dan meestal naartoe? Wat is er allemaal te doen hier in Venlo voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont? Als we het aan de kinderen zelf vragen, antwoorden de meeste kinderen met: de speeltuin! Dat is toch ook altijd wel erg leuk en daar kun je ook heerlijk spelen. Vooral met de bakfiets ergens naartoe fietsen is erg populair voor de kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont. De afgelopen weken zijn we met de kindjes van kinderdagverblijf villa kakelbont weer veel op pad geweest met de bakfiets/ lopend of in de bolderwagen. Wij zijn o.a naar de speeltuinen in de buurt geweest, de kinderboerderij in Venlo- Zuid en naar de supermarkt om bijvoorbeeld spullen voor een smoothie te halen of om iets te bakken.

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont kijken hun ogen uit tijdens de uitjes, zelfs de jongere kinderen proberen we geregeld mee te nemen tijdens de uitjes!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan