Hete zomer voor kinderdagverblijf villa kakelbont

De afgelopen weken was het erg warm in Nederland/ Venlo dus ook bij kinderdagverblijf villa kakelbont hadden we gemerkt dat de zon er veel was en erg heet was. Gelukkig hebben we op alle 3 de groepen airco waardoor het binnen wat beter vol te houden was met de hitte maar de airco mag evengoed maar 5 graden schelen met de temperatuur buiten. Voordat de echte hoge temperaturen kwamen hadden we met de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont nog heerlijke wateractiviteiten buiten gedaan.

Als de kakelbontjes maar met water kunnen spelen, zijn ze heel blij. Maar door de extreem hoge temperaturen was het zelfs voor de wateractiviteiten de afgelopen weken te heet. Gelukkig kunnen we wel terugkijken op een paar leuke activiteiten voor de extreem hoge temperaturen. Vooral met de watertafel hebben de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zich goed geamuseerd.

Soms zien de juffies van kinderdagverblijf villa kakelbont ook leuke activiteiten via internet voorbij komen om met de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont te doen. Er was ook een wateractiviteit gevonden op internet waar een watersproeier van kon worden gemaakt. Er moesten wat gaten in een plastic bakje geprikt worden en de tuinslang moest in het bakje komen, wat hoger ophangen en je had een zelfgemaakte sproeier!

De meeste kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont vonden het heerlijk om hier doorheen te rennen…

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan