Groot en klein bij kinderdagverblijf villa kakelbont

IMG-20170828-WA0006

Het thema “reuzen en kabouters” is nog in volle gang bij kinderdagverblijf villa kakelbont. De kakelbontjes zijn erg bewust bezig met groot en klein. Als je klein bent, kun je niet overal bij en als je groot bent kun je wel bij veel dingen.

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten met de bal spelen maar o jee de bal ligt wel heel erg hoog. Hoe kom je dan toch bij de bal? Lukt het als het grootste kindje probeert de bal te pakken of is die ook te klein? De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten eerst zelf proberen of er een oplossing kon komen maar omdat de leeftijd toch nog erg jong is hebben ze hulp gehad van de juffies. Want wat gebeurd er als je gaat springen? Kom je er dan wel bij of nog steeds niet? En als je een stoeltje gaat pakken, dan wordt je groter. Kom je er dan wel bij? En als dat niet lukt, dan misschien maar een voorwerp zoeken zoals een stok om dan proberen de bal te pakken.

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont wilden graag helpen met de bal te pakken en uiteindelijk is ze het ook gelukt door zichzelf wat groter te maken door middel van een stoel, een voorwerp of zelfs het inschakelen van een juffie 😉

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan