Reuzenvoeten en kaboutervoeten bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

IMG-20170822-WA0007Reuzen hebben grote reuzenvoeten en kabouters hebben kleine kaboutervoetjes. Hoe zal het voelen om reuzenvoeten te hebben? Lopen de schoenen dan heel lekker of zijn ze toch te groot?

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont willen allemaal wel een keer de reuzenschoenen aan, kijken of ze passen en lekker lopen. Sommige kakelbontjes kunnen toch wel een paar stapjes zetten met de grote reuzenlaarzen maar er zijn ook kakelbontjes die te kleine voetjes hebben om al een stapje te zetten. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont kunnen op deze manier ook weer het verschil merken en voelen tussen groot en klein.

IMG-20170830-WA0003

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont gingen hierna zelf de voetjes meten met elkaar, wie heeft grote voetjes en wie heeft er kleine voetjes. Zijn er ook reuzenvoeten bij kinderdagverblijf villa kakelbont? Puk mocht ook meedoen met deze actviteit en helaas voor puk had hij toch echt de allerkleinste voetjes van alle kinderen. De kinderen hadden ook heel goed meegeholpen door de voetjes bij elkaar met een pen over te trekken. En de juffies mochten ook meedoen, kijken of die wel reuzenvoeten hadden. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hadden at heel goed gedaan en toen alle voeten naast elkaar lagen kon je toch wel duidelijk zien dat de voeten van de juffies groter waren dan de voeten van de kinderen (en natuurlijk ook van puk)

IMG-20170904-WA0001

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan