Grote kleine hulpjes bij Kinderopvang Villa Kakelbont

Bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo mochten de kinderen van de langkousjes en de tommy’s en annika’s helpen met poetsen. Er wordt zo veel gespeeld met al het speelgoed dat het hierdoor nodig is dat dit regelmatig schoongemaakt wordt. Normaal gesproken doet de poetsvrouw van kinderopvang villa kakelbont dit maar deze keer mochten de kakelbontjes zelf meehelpen met poetsen.

Er werden emmers met water en sop gevuld en er lagen verschillende soorten sponsen bij. Wat zou er allemaal gepoetst kunnen worden? Ziet het er vies uit of valt dit wel mee? Omdat kinderen tijdens deze activiteit vooral met water gaan spelen, (poetsen doen de kinderen toch op een andere manier als de grote mensen 😉) is ervoor gekozen dat ze buiten de fietsen en de houten auto mogen poetsen.

Het uitknijpen van de spons is vrij lastig dus het water wordt vanuit de emmer meegenomen naar de spullen die gepoetst moeten worden. Op deze manier werden alle fietsen, scooters enz. erg goed schoongemaakt door de tommy’s en annika’s en langkousjes  van kinderopvang villa kakelbont. De kinderen vonden het heel leuk om te helpen en waren enthousiast tijdens deze wateractiviteit. Gelukkig hadden de kinderen droge kleren bij zich.

Wat een goede hulp hebben wij bij het leukste kinderdagverblijf van Venlo, waar kinderen op een speelse manier mogen helpen met het poetsen.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan