Helpen met eten maken bij Kinderopvang Villa Kakelbont

Regelmatig proberen we nieuwe gezonde recepten toe te passen bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo. De ene keer vinden de kinderen het wel lekker en een andere keer willen kinderen nog niet eens proeven. Maar het wordt wel vaker aangeboden en de juffies  van de nilssons, langkousjes en de tommy’s en annika’s eten het gewoon mee zodat de kinderen van kinderopvang villa kakelbont kunnen zien dat het lekker is.

Met avocado spread mochten de oudere kinderen helpen om dit klaar te  maken, wie weet vinden ze het wel lekker als ze het zelf gemaakt hebben…

Er werden niet alleen spreads gemaakt maar de grote keuken werd ook gebruikt. Er werd in de grote keuken geholpen met appels bakken en die op de boterham. Daarna lekker de gebakken appels eten met boterham, jammie. De kinderen van kinderopvang villa kakelbont mochten in kleine groepjes komen kijken in de grote keuken hoe de appels gebakken werden. De oudste kinderen die mochten helpen, mochten gezellig in de grote keuken hun boterham met gebakken appel opeten.

 

Er werd ook soep gemaakt van alleen tomaten, voor de kinderen was het interessant om te zien hoe er soep gemaakt kon worden van grote tomaten. En daarna mochten ze dit proeven en vonden de kinderen van kinderopvang villa kakelbont dit wel lekker hoor!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan