Het sneeuwt in Venlo dus ook bij Kinderopvang Villa Kakelbont

Sinds afgelopen weekend is er veel sneeuw gevallen in Nederland, ook bij Kinderopvang Villa Kakelbont ligt er veel sneeuw in de tuin. Dat is super leuk al die sneeuw maar ook wel een beetje koud en gevaarlijk met de gladheid. Gelukkig hadden we het pad goed vrijgemaakt en met zout gestrooid zodat alle kakelbontjes van de langkousjes, nilssons en Tommy’s en annika’s veilig bij Kinderopvang Villa Kakelbont konden komen spelen.

De oudere kinderen van de langkousjes, nilssons en Tommy’s en annika’s konden buiten spelen in de sneeuw, voor de allerkleinste die nog niet konden lopen was het te koud dus die bleven lekker binnen spelen.

In de schuur van kinderopvang villa kakelbont staan 2 sleeën die we gebruiken met de sneeuw. Het was weer een tijdje geleden dat we met de kinderen buiten hebben kunnen sleeën dus het was wel leuk om dit weer eens te doen met de kinderen van kinderopvang villa kakelbont.

Behalve dat de juffies van de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont de slee kunnen trekken, kunnen de oudste kinderen dit onderling ook. Het ene kakelbontje zit op de slee en de andere trekt de slee en daarna ruilen ze om. Op deze manier leren ze meteen om samen te spelen en op je beurt te wachten.

Wat een feest om in de sneeuw te spelen!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan