Hottie hottie bij Kinderdagverblijf Villa Kakelbont

De zon laat zich goed zien in Nederland, dus ook bij kinderdagverblijf villa kakelbont is het erg warm. De temperaturen lopen al een aantal dagen hoog op. Gelukkig hebben we op alle 3 de groepen van kinderdagverblijf villa kakelbont airco binnen voor de kinderen en onszelf natuurlijk. Met deze extreem hoge temperaturen gaan we meestal meteen ’s morgens nog lekker buiten spelen. Die temperatuur is nog wel aangenaam voor de kakelbontjes van alle 3 de groepen. Vaak na het fruit, kan het ook nog eventjes maar dan wel lekker in een luier/ zwembroek/ bikini enz. en goed ingesmeerd met zonnebrand. Dan is het buiten al warm dus dan is er niks lekkerder om met water buiten te kunnen spelen, toch een beetje afkoelen. Want ’s middags is het vaak nog te warm om naar buiten te gaan dus dan blijven we lekker binnen en doen we daar nog leuke activiteiten of lekker vrij spelen.

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont vermaken de kinderen zich goed met het water. Een paar bakken met water gevuld, speelgoed erbij en de kinderen vervelen zich niet. Bij kinderdagverblijf villa kakelbont kiezen we voor watertafels/ bakken met water enz. in plaats van een zwembadje voor de hygiëne. In het verleden hebben we dit wel gedaan maar door de hygiëne en bepaalde risico’s voor de kinderen hebben we gekozen voor deze oplossing.

De kakelbontjes die liever niet met water willen spelen, kunnen in de zandbak spelen waar ook genoeg schaduw is. Voor de kakelbontjes waar het al te warm voor is, kunnen ze lekker binnen spelen. Hierin staat alles vrij en kijken we naar de behoefte van het kind. Vooral met de hele warme temperaturen, houden we rekeningen met de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan