Naar de kinderboerderij met de langkousjes van Kinderdagverblijf Villa Kakelbont

De langkousjes van kinderdagverblijf villa kakelbont gingen vorige week met de bakfiets lekker een ochtendje naar de kinderboerderij in Venlo-Zuid. Alleen al met de bakfiets weg was voor de kakelbontjes al erg leuk dus laat staan dat ze naar de kinderboerderij mochten gaan. Ze mochten daar lekker rondrennen in de speeltuin of naar de dieren kijken die er rondliepen. Het was in ieder geval erg leuk voor de kinderen van de langkousjes om naar de kinderboerderij te gaan en ze keken hun ogen uit.

Gelukkig was er een bolderwagen bij de kinderboerderij want nog niet alle kakelbontjes konden lopen dus die konden lekker daarin zitten en evengoed alles op de kinderboerderij zien. De oudste kinderen wilden heel graag helpen om de bolderwagen te trekken en die hebben veel kracht hoor want ze konden heel goed helpen. Eerst even bij de dieren kijken, welke dieren hebben ze allemaal bij de kinderboerderij?

De dieren vonden ze heel interessant maar het spelen in de speeltuin bleef toch leuker voor de kinderen van de langkousjes van kinderdagverblijf villa kakelbont, de volgende keer dan toch maar weer naar de speeltuin 😉

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan