Spelen met water bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

Het zonnetje schijnt (gelukkig) al een tijdje in Nederland, dus ook in Venlo. Doordat het zo warm is, spelen de kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont lekker veel met water. We gaan vooral in de ochtend naar buiten want ’s middags is het veel te warm voor de kakelbontjes om naar buiten te gaan. Lekker in hun zwembroek of luier buiten met de watertafel spelen onder de parasol en uiteraard zijn ze ingesmeerd met zonnebrand voordat ze naar buiten gaan.

 

De baby’s mogen ook lekker met water spelen met dit warme weer. Tijdens het thema “ik en mijn familie” is er een activiteit dat de pop in bad wordt gedaan want ie heeft flink gepoept in de luier. De kinderen mogen in kleine groepjes meehelpen met wassen, afdrogen, luier en nieuwe kleding aan. De baby’s van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben hier uiteraard nog niet zoveel aan. Het poppenbadje hebben we voor de baby’s gevuld met water en ze laten ontdekken wat er gebeurd als ze met hun handje in het poppenbadje gaan. Sommige baby’s van kinderdagverblijf villa kakelbont vinden het in het begin een beetje gek en spannend om water te voelen met hun handje. IMG-20170620-WA0007

De baby’s van kinderdagverblijf villa kakelbont vonden het heel interessant om te kijken naar het water. Als de juf van kinderdagverblijf villa kakelbont dan met haar eigen hand een beetje door het water ging en spetterde, vonden sommige baby’s dat wel lekker en andere een beetje gek. Die wisten dan niet of ze moesten lachen of huilen….

De baby’s van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben lekkere verkoeling gehad door het spelen met water 😉

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan