In de bakfiets bij Kinderopvang Villa Kakelbont

De kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont in Venlo willen altijd graag met de bakfiets mee op pad. Dit vinden ze zo leuk, en het maakt niks uit waar ze naartoe gaan als ze maar met de bakfiets mee mogen.

Bij de nilssons van kinderopvang villa kakelbont mochten ze met de bakfiets een rondje door Venlo rijden, ze zagen allemaal voertuigen zoals een trein, boot, auto’s enz. Behalve naar de voertuigen kijken mochten de kinderen van kinderopvang villa kakelbont in de stad kijken naar verschillende soorten eetgelegenheden die er in Venlo zijn. Dit heeft met het thema ” eet smakelijk” te maken.

De kinderen reden langs de frietkraam, daar stond een zak friet buiten. Wat zal er daar gegeten worden? De oudere kakelbontjes van de nilssons van kinderopvang villa kakelbont wisten meteen dat het frietjes waren hmmm lekker. Er werd bij de maas langs de ijskraam gefietst, veel kinderen wisten (uit ervaring ?) dat er daar ijsjes gekocht kon worden. Verder nog een paar andere eetgelegenheden maar die waren wat minder herkenbaar voor de kinderen.

Voor de kakelbontjes maakt het niks uit wat ze gaan doen of waar ze naartoe fietsen, als ze maar vanuit kinderopvang villa kakelbont met de bakfiets op pad kunnen gaan.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan