In de buitenlucht wandelen bij kinderopvang villa kakelbont

Bij kinderopvang villa kakelbont proberen we iedere dag zeker even buiten te spelen want frisse lucht is heel belangrijk en gezond om te krijgen. Vorige week had het gesneeuwd dus mochten ze op de slee buiten spelen.

Bij de Tommy’s en annika’s gingen ze nadat de sneeuw weer weg was, lekker een rondje in de buurt van kinderopvang villa kakelbont lopen richting de speeltuin. Wat zagen ze allemaal onderweg? Wanneer mogen ze oversteken of moeten ze wachten? Onder het wandelen leren de kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont meteen wat verkeersregels want dat is natuurlijk ook heel belangrijk om dit op jonge leeftijd al mee te krijgen. De 3+ kinderen zijn oud genoeg om zelf een stuk te kunnen wandelen, hier is geen buggy of bolderwagen voor nodig. De kinderen van kinderopvang villa kakelbont moeten wel de slinger vasthouden onder het wandelen, dat is voor de veiligheid. Uiteraard staat de veiligheid voorop voor de kinderen van kinderopvang villa kakelbont in Venlo.

Onder het wandelen zien ze veel gebeuren, allemaal auto’s die voorbij komen of fietsers, honden waar mee gewandeld wordt, de bus die voorbij komt enz. Er gebeurd heel veel en alles is heel interessant om te zien voor de kakelbontjes van de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont.

 

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan