Vaderdagwerkjes bij kinderopvang villa kakelbont

De afgelopen weken hebben de kinderen van de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont heel hard gewerkt aan een mooi knutselwerkje voor Vaderdag. Aanstaande zondag is het zover en mogen de kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont hun knutselwerkje aan hun papa geven. Wie weet helpt mama mee met een ontbijt maken of iets anders gezelligs in huis.

Bij kinderopvang villa kakelbont beginnen we altijd ruim op tijd met knutselen voor bijvoorbeeld een vaderdag cadeau. Op deze manier kunnen alle kinderen van kinderopvang villa kakelbont in Venlo  een mogelijkheid krijgen om te knutselen. Soms zijn kinderen er wegens omstandigheden niet (ziekte of vakantie) vandaar dat het fijn is dat ze bij kinderopvang villa kakelbont ruim van tevoren een vaderdagwerkje hebben kunnen maken.

Wat voor knutselwerkje zullen de papa’s krijgen? Hebben ze iets gemaakt met verf, wasco, waterverf? Of juist iets op een andere manier? Het is wel spannend hoor voor alle papa’s wat ze krijgen voor Vaderdag, maar nog een paar dagen wachten en ze weten wat er in het cadeautje zit, dat ze zien wat ze hebben gemaakt. Hopelijk zullen alle papa’s het een mooi cadeau vinden wat de kakelbontjes van de langkousjes, nilssons en Tommy’s en annikas van kinderopvang villa kakelbont hebben gemaakt.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan