Kakelbontjes helpen bij Kinderdagverblijf Villa Kakelbont in Venlo

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont helpen de kinderen altijd graag de juffies mee met van alles zoals de tafel dekken, mandarijn tijdens het fruit eten open maken, de tafel en bank aan de kant schuiven voor het dansen enz. Ze zijn vaak zo enthousiast dat ze het liefst de hele dag door willen helpen met van alles. Bij de langkousjes hadden ze een activiteit bedacht om te helpen met poetsen. Puk had alles vies gemaakt met zijn handen en voeten, aan de tafel/ bank zat overal vettigheid.

De juffies hadden een emmer met sopje gemaakt en heel veel vaatdoekjes zodat ieder kindje een eigen vaatdoekje had. Bij kinderdagverblijf villa kakelbontjes zijn het meedoen aan alle activiteiten 1 groot feest! De langkousjes stonden te springen om te mogen helpen met het poetsen van de meubels op de groep.

De bank en tafel zijn nog nooit zo schoon geweest want de kakelbontjes kunnen erg goed helpen met het poetsen van de meubels. Toen ze klaar waren en alles weer schoon was wilden ze nog wel meer poetsen dus ze gingen in de ruimte op zoek naar andere spullen die gepoetst konden worden. Wat een hulpjes waren de kakelbontjes toch van kinderdagverblijf villa kakelbont bij de langkousjes. Alles was na de poetsbeurt weer spik en span schoon…

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan