Kerstbomen op verschillende manieren knutselen bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo

Vorige week mochten de kinderen die tijdens de noodopvang gebruik maken van kinderopvang villa kakelbont nog mooie kerstbomen maken/knutselen want donderdag was het kerstavond.

Behalve de kerstlunch, rendierenkroon, placemat enz. mocht het belangrijkste niet ontbreken tijdens de kerstperiode. Er werd getoverd tijdens het knutselen van de kerstboom en op verschillende manieren aangeboden. Er mocht een kerstboom gestempelt worden op een groen blaadje waar een wit blaadje op zat. Toen het stempelen klaar was voor het kakelbontje van kinderopvang villa kakelbont, ging het wit blaadje eraf en zag je de kerstboom op het groene blaadje staan. Dat is knap gedaan!

Voor de kinderen was het leuk om te verven of stempelen en dit is goed voor de fijne motoriek. Verf voelen en ontdekken is bij de allerkleinste van kinderopvang villa kakelbont al een bijzondere activiteit en kunnen ze ontdekken wat dit is en wat er allemaal mee kan. En als ze daarna ook nog een kerstboom kunnen toveren op hun eigen blaadje, is dit heel knap om te doen bij kinderopvang villa kakelbont.

Daarna mochten ze hun mooie kerstboom mee naar huis nemen zodat hun knutselwerkje thuis te bewonderen was tijdens de feestdagen die ze bij kinderopvang villa kakelbont hadden gemaakt.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan