Kerstgroet vanuit Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo

De meiden van de nilssons, Tommy’s en annika’s en de langkousjes van kinderopvang villa kakelbont hebben een filmpje opgenomen voor alle lieve kakelbontjes met een kerstgroet. Op deze manier hopen we toch in deze gekke tijd veel liefde te kunnen overdragen in de decembermaand. De kinderen vonden het filmpje van hun eigen juffies heel leuk om te zien, ook op de groep mochten ze nogmaals het filmpje kijken.

Behalve de kerstgroet is er ook geknutseld zodat de kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont mooie knutselwerkjes hebben tijdens de feestdagen thuis. Behalve de placemat die geknutseld is,hebben sommige kinderen een hele mooie kerstbal gemaakt die ze thuis in hun boom kunnen ophangen of een kerstboom die ze zelf mochten versieren enz.

De allerkleinste kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont in venlo hebben ook mee mogen helpen aan een knutselwerkje voor de feestdagen. Ze werden omgedoopt tot Rudolf het rendier. Er werd een mooie kroon gemaakt met de voet(of handafdruk) als Rudolf oren. Op deze manier zitten de baby’s met een mooie kroon aan de feestmaaltijd tijdens de kerstdagen.

Namens het team van kinderopvang villa kakelbont willen we iedereen een hele fijne kerst wensen in goede gezondheid. Voor al die lieve ouders en kinderen die hebben geknutseld of iets lekkers hebben gegeven voor ons, super attent en bedankt hiervoor.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan