Kinderdagverblijf Villa Kakelbont bestaat bijna 10 jaar!!!

Het komt steeds dichterbij, het 10 jarig bestaan van kinderdagverblijf villa kakelbont. Het team van kinderdagverblijf villa kakelbont heeft er al zin in.

Veel ouders hebben zich al opgegeven om die dag gezellig met ons het 10 jarig bestaan te willen vieren. We hebben veel leuke dingen voor de kinderen geregeld die dag en nu maar hopen dat de zon zich die dag ook wilt laten zien.

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben er ook al zin in en ze mochten een hele mooie zelfgemaakte kleurplaat kleuren/ verven. Op deze manier zijn de uitnodigingen nog leuker en willen er misschien nog veel meer kinderen en hun ouders komen naar het 10 jarig bestaan.

 

Op deze dag is er ook de mogelijkheid om afscheid te nemen van Eline Dings, ze gaat ons na 10 jaar verlaten bij kinderdagverblijf villa kakelbont. Eline is begonnen als een juffie op de groep van de langkousjes maar de laatste jaren was ze voornamelijk op kantoor te vinden en deed daar de administratieve taken. Eline had onder andere mailcontact met de ouders over ruilingen/ nieuwe kinderen die bij kinderdagverblijf villa kakelbont kwamen spelen enz. Deze taken zullen worden overgenomen door Denise Hermans. Denise gaat een dag minder op de groep werken bij de langkousjes maar de maandag en dinsdag werkt ze wel nog met de kinderen bij de langkousjes van kinderdagverblijf villa kakelbont.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan