Kinderdagverblijf Villa Kakelbont on tour

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont vinden het geweldig om even weg te zijn en lekker onderweg ergens naartoe. Het maakt vaak niet uit waar ze naartoe en hoe ze ergens naartoe gaan. Maar alle uitstapjes blijven leuk. Of het nu met de bakfiets is, lopend aan de slinger of in de bolderwagen, het blijft een feest om ergens naartoe te gaan.

Een paar weken terug is een groepje van de langkousjes naar de eendjes gaan wandelen, even lekker een stuk lopen en kijken onderweg hun ogen uit. Wat zien ze allemaal? Komen er auto’s voorbij? En ook fietsers of misschien wel een politieauto of ambulance? Nadat ze bij de eendjes waren geweest (en ze hadden ook nog brood meegenomen voor de eendjes bij kinderdagverblijf villa kakelbont) mochten ze ook nog even in het park kijken waar de eendjes spelen. De langkousjes van kinderdagverblijf villa kakelbont keken hun ogen uit.

Gisteren was het heerlijk weer om een stukje met de bolderwagen te lopen en voor de grotere kakelbontjes om een stukje te lopen aan de slinger. Lekker naar de “teletubbieberg” gewandeld en daar de berg opgelopen en lekker ervan af gerend, bloemetjes zoeken enz. Even lekker buiten in de frisse lucht en de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hadden het heel leuk op de berg maar ze hebben helaas geen teletubbie gezien 😉

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan